© Clara León
Notícies   La banda   Biografia   Audio   Amics   Contacte

Fidel, Guitarra. El més metàl·lic.En Fidel és força eclèctic. Li agrada la música amb sentiment, amb ràbia i energia, el jazz, el rock dur, el metall, el pop de qualitat.

Està clarament influenciat per grans guitarristes com Steve Vai, Robert Fripp, John Petrucci, Adam Jones, David Gilmour, Allan Holdsworth, Jeff Beck i un llarg etcètera.

Història musical

En Fidel va començar a tocar la guitarra amb 12 anys, però ja als 10 anys escoltava grups força diferents a la majoria de nens de la seva edat: Pink Floyd, King Crimson, Triana, Police, etc. És de caire autodidacte, però sempre ha estat en formació; a Montcada va començar a estudiar guitarra amb Sebastià Garriga com a professor, després va continuar al Taller de Músics amb J.L. Guardiola, actualment segueix aprenent a base de vídeos instruccionals i llibres.

Els 10 CD's

-Awake de DREAM THEATER (1994)
-Aenima de TOOL (1996)
-Thrak de KING CRIMSON (1995)
-The lamb lies down on Brodway de GENESIS (1974)
-The Dark Side of the Moon de PINK FLOYD (1973)
-Master of Puppets de METALLICA (1985)
-Remedy Lane de PAIN OF SALVATION (2002)
-Scene from a memory de DREAM THEATER (1999)
-Metal fatigue de ALLAN HOLDSWORTH (1985)
-Ok Computer de RADIOHEAD (1997)

En els últims temps

Thirteenth steps de A PERFECT CIRCLE i Lateralus de TOOL.

Projectes paral·lels

Unoma és un projecte creat per Fidel Vázquez, del que Croma és el primer disc, fruit recollit després de 6 anys d'introspecció i molta música, on l'obra no és el més important, sinó el projecte. El nom connota la mescla de les diferents composicions, les quals reflecteixen a cada una d'elles el moment actual on el compositor es trobava emocionalment i musicalment.

Actualment està composant per crear el segon CD d’Unoma.
Més informació www.unoma.net
© 2004 Negua, tots els drets reservats --- disseny positioncare.com