© Clara León
Notícies   La banda   Biografia   Audio   Amics   Contacte

David Sàez, Bateria i percussió. Retro-negua.El David té debilitat pels grups de Rock Progressiu dels 70's i dels 80's. Val a dir que ell mateix es reconeix com a una mica una mica "retro", però quan l'art és bo i ben fet aquest fet no li importa. Si parlem de grups concrets haurem d'anomenar a King Crimson, Yes, UK o Mike Oldfield.

Alhora de tocar la bateria sempre ha volgut emular a dos monstres com són Bill Bruford i Neil Peart. Evidentment, també es rendeix davant d'altres grans bateries com són Mike Portnoy, Carl Palmer, Pat Mastelotto, Bob Sienberger, i un llarg etcétera que no acabaria mai.

Història musical

Tantes coses ha fet i fa que seria carregós detallar-les. Diguem-ne que des dels 16 anys ha estat músic de diferents artistes catalans, ha participat en diversos projectes i grups tocant davant milers de persones de vegades o sent més persones dalt de l'escenari que entre el públic, i fins i tot en una aventura musical a Alemanya. Però al final ell reconeix que enlloc s'està millor que a NEGUA.

Els 10 CD's

-Animals de Pink Floyd (1977)
-Discipline de King Crimson (1981)
-Moving Pictures de Rush (1985)
-Permanent waves de Rush (1980)
-Red de King Crimson (1974)
-Relayer de Yes (1974)
-Selling England by the pound de Genesis (1973)
-Transatlantic de TRANSATLANTIC(1999) -Tubular bells de Mike Oldfield (1973)
-UK de UK (1978)

En els últims temps

Difícilment es compra CD’s de després de 1990, per tant es tot un mèrit que destaqui The power to belive de KING CRIMSON.

Projectes paral·lels

Continua treballant a Onírea, grup embrionari de NEGUA, conjuntament amb Alberto Bravo. Darrerament han actuat amb bandes de renom internacional com Paradise Lost o The Gathering.
© 2004 Negua, tots els drets reservats --- disseny positioncare.com