© Clara León
Notícies   La banda   Biografia   Audio   Amics   Contacte

Negua: Rock Progressiu obert a d'altres tendències

L’any 2002 Fidel Vázquez (guitarres), David Sàez (bateria, percussió), David Conillera (teclats i veu), coincideixen en el grup Onírea. Al observar que les composicions adopten un caire progressiu, decideixen formar un nou projecte i hi conviden a Jordi Planas (baix i veu), amb qui havien coincidit en la cerca d’un baixista per Onírea, tot i que en Jordi va decidir no incorporar-s’hi .

Recuperant el contacte amb Jordi Planas, que també es farà càrrec de la veu i les lletres, neix una nova banda al febrer de 2003: NEGUA

El 18 de juliol de 2003 el grup fa el seu debut en directe a “L’Àpat” de Montcada i Reixac, amb una excel·lent acollida.

Malgrat la bona marxa del grup, es pretén dotar de major qualitat a la secció vocal i, per tant, s’inicia una etapa on es treballa paral·lelament en la composició de nous temes, en els arranjaments dels existents i en la cerca d’una veu solista.

El març 2004 NEGUA realitza la seva primera maqueta amb Xavier Patricio a la veu en dos dels temes de la gravació. Posteriorment, en Xavi no pot participar al 100% en el projecte NEGUA i es decideix tornar a la recerca d’un nou cantant.

La veu de NEGUA és en Xiscu López (veu solista) que s’incorporà el juny de 2004. La nova formació es presenta el 24 de juliol a Montmeló i engrescats pels resultats, NEGUA entra a l’estudi per gravar el seu primer CD.
© 2004 Negua, tots els drets reservats --- disseny positioncare