© Clara León
Notícies   La banda   Biografia   Audio   Amics   Contacte

Unoma

Unoma és el projecte paral·lel del guitarrista Fidel Vàzquez. Una mescla d'estils confluexin en la música del seu primer disc, Croma.

http://www.unoma.net

Clara León

Clara León, una jove artista, il·lustradora i pintora, la seva obra contempla interessants creacions utilitzant i dominant diverses tècniques, com l'oli, l'aqüarel·la, la il·lustració i el col·lage.

http://www.claraleon.com

Onirea

Onírea és la banda embrionària de NEGUA, a més de ser la obra i vida del incombustible Alberto Bravo; amb el seu Rock Gòtic arriven a un ampli ventall de gent.

http://www.onirea.com

PI-2

PI-2 és el projecte personal d'en Pito Costa, productor i compositor de músiques per teatre, cinema i publicitat i alhora gran amant del rock simfònic. El seu últim disc editat, anomenat Retorn serà segur molt ben rebut pels amants de Yes, Genesis i Flower Kings entre d'altres.

http://www.pi-2.com

Difícil equilibrio

Potser actualment la banda de més anomenada del rock progressiu català. Són de Badalona i actualment acaben d'editar el seu 4 treball en estudi.

http://www.dificilequilibrio.com/

La caja de música

De reconegut prestigi és el newsletter de rock progressiu en castellà més llegit i seguit del planeta. A més en la seva web hi trobareu moltíssima informació sobre el gènere.

http://www.dlsi.ua.es/~inesta/LCDM/

Syd Barretina

Des de la simplicitat d'una veu i una guitarra, SYD BARRETINA recull l'essència de les cançons de PINK FLOYD, traslladant-les a un nivell més minimalista.

http://www.sydbarretina.com
© 2004 Negua, tots els drets reservats --- disseny positioncare.com